Over ons
Onze filosofie is dat wij moeten bouwen wat goed is voor uw winstgevendheid. Wat wij u bieden is een enorm vermogen, 15 tot 40 kiloWatt. Een gasrendement van 75% tot zelfs 94% en een economische “kleine” ketelinhoud. Dit resulteert in wereldwijd de hoogste effectieve opwarmcapaciteit (kiloWatts/liter).

Perfection dans le rendement
Met behulp van robots brengen wij tot 590 stalen ribben aan op de buitenkant van de ketel. De Ecoketel wordt daardoor een soort accu waarin de warmte wordt opgeslagen en heel geleidelijk wordt doorgegeven aan het vet of de olie. Dit garandeert een maximale levensduur van uw vet of olie. Samen met onze economisch “kleine” vet- of olie-inhoud (een ronde Eco ketel heeft slechts 13-15 liter nodig, een rechthoekige Snack-Eco met 3 manden slechts 15 liter) zorgt dit jaarlijks voor een besparing tot wel 40%. Doordat wij daarnaast om de Eco ketel heen een tweede buitenketel bouwen wordt een gasrendement van 94% behaald.
Wat een halvering van uw huidige gasrekening kan betekenen!

Perfecte service
Onze techniekers staan altijd voor u klaar om u snel te helpen. Elke technieker heeft een zeer ruime Perfecta ervaring en wordt continu bijgeschoold. De servicebus is te vergelijken met een rijdend magazijn. Hij is voorzien van alle noodzakelijke originele onderdelen die ervoor zorgen dat u snel weer aan de slag kunt. Met één telefoontje van u, weet de monteur meteen wat hij moet doen. En dat bespaart u tijd en geld. De Perfecta service is er voor u 7 dagen op 7.

Nieuwe samenwerking tussen Perfecta Frituurapparatuur en Horeca Renette
Perfecta Frituurapparatuur is na 3 jaar in Beringen gevestigd te zijn, verhuisd naar een nieuw adres….
Of beter eigenlijk terug naar het oorspronkelijke adres vanwaar het merk Perfecta door voorgaande dealers verdeeld is geweest,
nl. te Helchteren in de Scholteshofstraat 3.

“Het is zeer moeilijk om personeel in deze branche te vinden die kennis van zaken heeft”, zegt Serge Brouns, zaakvoerder van Perfecta Frituurapparatuur. “Doordat het drukker en drukker werd en we onze klanten wilden blijven bedienen zoals ze altijd van Perfecta gewoon geweest zijn, zocht ik een oplossing. Als ex-friturist weet ik namelijk zeer goed hoe belangrijk het is om niet alleen te verkopen, maar om ook een Perfecte na-service te verlenen. Een professionele klant die een defect heeft aan zijn friteuse MOET zo snel mogelijk geholpen kunnen worden en dit 7 dagen op 7, want TIME IS MONEY !”.

“Toen de firma Horeca Renette zonder friteusemerk kwam te zitten, vond ik dat de tijd er rijp voor was om met de zaakvoerder Eddy Renette eens aan tafel te gaan zitten om samen te bekijken of er geen mogelijkheden waren om een samenwerking tot stand te brengen tussen beide bestaande en zeer gekende bedrijven in de Belgische professionele friteusewereld”.

“Na enkele gesprekken bleken Eddy en ik in grote lijnen dezelfde meningen te hebben en daardoor was het slechts een kwestie van tijd om een samenwerking tot stand te brengen. Natuurlijk dook er vervolgens een praktisch probleem op, nl. op dat moment hadden we beide een showroom die niet ver van elkaar gelegen waren. Na enige tijd wikken en wegen leek het ons de verstandigste keuze om alles opnieuw te centraliseren in Helchteren, van waar uit vroeger immers jarenlang Perfecta verdeeld werd. Ook nog een tijdje door Horeca Renette zelf”. “Niet alleen de Perfecta klanten zullen wij uiteraard blijven bedienen,
maar ook alle professionals die in de voorgaande jaren een friteuse kochten bij Horeca Renette zullen wij blijven verder helpen indien zij een probleem met hun friteuse hebben, want ook deze onderdelen zullen wij de eerst volgende jaren op stock blijven hebben. De Know-how hebben wij uiteraard al, doordat wij nu beschikken over 5 zéér ervaren techniekers !”.

“Nu, na vele maanden keihard werken, kunnen we trots zeggen dat we prima gevestigd zijn in Helchteren.
Onze showroom heeft een totale facelift gekregen, waar niet alleen constant alle modellen aanwezig moeten zijn, maar waar je ook zelf als horecaprofessional zelf kunt ontdekken hoe eender welke pot uit het zeer uitgebreid Perfectagamma in de realiteit bakt.
Tevens kan je hier ook met de nieuwste realisaties van Perfecta kennismaken, nl. ten eerste het transfersysteem waar reeds enkele jaren tientallen frituristen mee werken. Al deze klanten zijn unaniem zéér tevreden over dit revolutionaire systeem en beseffen nu als geen ander hoe veel gemakkelijker zij nu grote hoeveelheden frieten kunnen wegbakken op een meer relaxte manier als vroeger en door het lichaam véél minder te belasten! En ten tweede onze RETRO. Perfecta bestaat reeds sinds 1943 en heeft daarvoor in 2013 ter ere van hun 70 jarig bestaan dit nieuw model geïntroduceerd. Dit toestel is gebaseerd op de geëmailleerde toestellen die Perfecta tijdens de jaren '80 tot 2000 heeft geproduceerd en die zeer succesvol waren tijdens deze decennia.
Tevens herkent een Perfectakenner er ook onmiddellijk de ronde contouren in van de Perfectime, die in 1996 onder grote belangstelling geïntroduceerd werd… toen kon men plots tot 5 kg per pot wegbakken en blijven bakken, wat in die tijd een héél grote vooruitgang was. Vandaag de dag is gas en vet een zeer zware kost geworden en daarom steken in dit prachtig design de nieuwste technologieën van Perfecta en worden deze bediend door een zeer verfijnd en exclusief touchscreensysteem”.

Je ziet dat het zeker de moeite loont om onze spiksplinternieuwe showroom een bezoekje te brengen en daarom organiseren we
jaarlijks enkele opendeurdagen voor een beperkte groep genodigden, zodat wij ieder persoonlijk correct kunnen adviseren.
Op deze dagen kan u demonstraties verwachten van alle Perfecta innovaties, maar ook van verschillende producten die nauw verband houden met de friteuse en frituurwereld en dit met een drankje en hapje.

Bent u ook geïnteresseerd om een komende demo-dag bij te wonen ?
Meldt het ons en wij houden u op de hoogte van de eerst volgende data. Wij hopen u te mogen verwelkomen op één van deze dagen.

Kan u niet op deze datum ? Geen probleem. Maak een
afspraak rechtstreeks of via de perfecta verantwoordelijke van uw gebied.
Hij zal u zeer graag persoonlijk ontvangen en begeleiden.
Perfecta FrituurApparatuur bvba    Scholteshofstraat 3, 3530 Helchteren    info@perfecta-friteuses.be
Info & Technische Dienst 7/7  
 Info & Service Technique 7/7  +32 011 57 16 57
Graphics & Webdesign: Showtime Productions © Alle rechten voorbehouden
  • welkom8
  • welkom1
  • welkom2
  • welkom3
  • welkom4
  • welkom5
  • welkom6
  • welkom7